2010. december 4., szombat

Karácsonyi képeslapok


Még van idő legyártani őket, így egyedi lappal lephetjük meg a szeretteinket, barátainkat.
GabyErikánál meg is nézhetitek, hogyan készülnek. Köszönöm neki a linket és ajánlom a blogját mindenkinek, nagyon szép dolgokat alkot!

4 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Én nekem nagyon tetszik ez az oldal.
    De viszont egy tippem lenne hogy rakj föl olyat is az oldalra amit egyszerűen és (nem feltétlenűl varrással lehet elkészíteni) hanem bármi mást amit nagyon egyszerűen el lehet készíteni!!!!!!!
    mivel te is jó tippeket adtál nekem így én is adtam neked hogy még jobb legyen az oldal
    Kellemes Karácsonyi ünnepeket!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez az oldal nem annyira jó!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Itt minden nagyon cool!!
    Az egyik barátnőm mondta hogy milyen jó ez az oldal! Igaza volt.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen!

    Kár, hogy nem vállaltad a profilod, mégiscsak személyesebb lenne a hozzászólásod is, és én is jobban örülnék, ha tudnám, hogy konkrétan kinek is köszönöm meg a dicséretet és a javaslatot.
    Tehát először is köszönöm, hogy jónak találod az oldalt. Ami a javaslatod illeti, ha jobban körülnézel, találhatsz sok olyan tutorial-t, ami nem(csak)varrással készült. Pl. a papírból készült dolgok. De igyekszem majd a jövőben jobban odafigyelni erre. Viszont konkrét linket is küldhetsz az oldalsávban lévő e-mail címemre, amit azután feltehetek ide.
    Ami a középső hozzászólást illeti, úgy gondolom, nem kell, mindenkinek tetszenie egy adott blognak. Nem vagyunk egyformák, különbözik az ízlésünk. Azonban arra kérnélek és mindenki más olvasót is, hogy tiszteljük meg a blogok íróit azzal, hogy nem minősítjük nyilvánosan - pláne név nélkül - a blogját. Ha nem tetszik, nem tartjuk érdekesnek, egyszerűen ne olvassuk és kész. Én nagyon is kedvelem Gaby Erika oldalát, szerintem nagyon szép és ízléses dolgokat, remek kézimunkákat készít...
    Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat és neked is kellemes karácsonyt kívánok.

    VálaszTörlés