2010. november 28., vasárnap

Játékosok, figyelem!

Köszönöm még egyszer, hogy ennyien jelentkeztetek a játékra, a beküldött tutorialokat külön köszönöm. Igyekszem mindet felrakni a blogra. Azt is köszönöm, hogy annak ellenére jelentkeztetek ennyien, hogy még nem tudjátok, mi lesz a nyeremény. Úgy gondoltam, hogy egy kis kreatív csomagot fogok összeállítani, de mindenképpen olyat szeretnék, amelynek a nyertes hasznát veszi, tehát erről előre nem tudok fotót mutatni (viszont örülnék, ha megjegyzésben megírnátok, hogy ha ti nyernétek, mi lenne az, aminek hasznát vennétek, pl.: barkácsfilc, szalvéta, hímzőfonal, gyöngyök, stb.). Azonban lesz általam készített apróság is a csomagban. Ezekről hoztam egy fotót, remélem, hogy tetszenek nektek ezek a kis karácsonyfadíszek.
Aki szeretne játszani, de még nem jelentkezett, megteheti december 8-ig, ha a néhány poszttal korábbi felhívásnál hagy egy kommentet.


1 megjegyzés:

  1. Kedves Andi!
    Én személy szerint bárminek örülök, hiszen ha olyan alapanyagot kapok, amit a meglévő technikáknál tudok hasznosítani - akkor fel használom, de ha olyan technikához kapcsolódóan kapok anyagot - akkor itt az idő, hogy kipróbáljam! Szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk.:-)

    VálaszTörlés