2010. augusztus 1., vasárnap

Sorsoltam!

Köszönöm szépen, hogy játszottatok velem és küldtetek tutorialt, van, aki többet is. Akiét még nem raktam fel ide, attól kis türelmet kérek, hamarosan pótolom a mulasztásom.
Először is, íme a nyeremény, amely az általam készített ékszereken kívül tartalmaz még egy dekorgumi egységcsomagot, egy textilbőrre hímezhető keresztszemes készletet, egy barkácskönyvet, anyagokat és ferdepántot. Remélem, sikerült olyan összeállítást készítenem, aminek a nyertes majd hasznát tudja venni.
A nyeremény képekben:
Most pedig jöjjön a sorsolás, amit Bence segítségével ejtettem meg. Íme azok a jelentkezők, akik a játék minden feltételének eleget tettek:


És maga a sorsolás folyamata:


A nyertes pedig nem más, mint:


Gratulálok! Klári, légyszíves küldd el a címed az oldalsávban látható e-mailcímre, mert igaz, hogy a Hungarian Exchange kapcsán már egyszer megadtad, amikor neked készítettem ajándékot, de nem biztos, hogy még mindig megvan. Köszönöm.
Még egyszer köszönöm, hogy játszottatok velem, lesz majd a későbbiek folyamán is játék (esetleg a következő majd az 50. rendszeres olvasómnál). Nagyon szívesen venném, ha játékon kívül is küldenétek tutorialokat, és kéréseket is, hogy milyen leírásokat szeretnétek látni itt a blogon. Ha én nem is tudok olyan tutorialt, biztosan lesz majd valaki, aki esetleg igen, így akár közösen is "szerkeszthetnénk" az oldalt.

3 megjegyzés:

  1. Hurrá! Ezt el sem hiszem. :) Nem lehetek ekkora mázlista.... :D Ezért érdemes volt bekapcsolni a gépet. :) Nagyon szépen köszönöm, küldöm a címemet. :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok én is és köszi a játékot!

    VálaszTörlés